Friday, March 18, 2022

Download icloud-billeder til pc

Download icloud-billeder til pc
Uploader:Shortie408_2009
Dato tilføjet:27.09.2018
Filstørrelse:53.74 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:45545
Pris:Gratis* [*Gratis registrering påkrævet]





[] Sådan downloader du billeder fra iCloud: 4 måder


Med iCloud Photo Library downloades alle nye billeder og videoer, som du tager på din iPhone, iPad eller iPod touch, automatisk til din pc. Og du kan uploade nye billeder og videoer fra din pc, så du også kan få adgang til dem fra dine andre enheder. Trin 1: Download og installer iCloud til Windows på din computer, og genstart din computer. Programmet åbner den 27. december  · Klik på det lille plustegn i øverste højre hjørne af et af øjeblikke. Voila! Alle billederne i dit øjeblik er udvalgt. Du kan downloade billeder fra iCloud til pc. Når dine billeder og videoer er blevet downloadet, bliver du nødt til at udpakke dem fra den mappe, som din browser downloader filer til (for mig er det denne pc >> Downloads) 14. december,  · På blogger.com, klik på Fotos og vælg et billede eller en video. Hold kommandotasten nede på din Mac eller kontroltasten på din pc for at vælge flere billeder eller videoer. Klik og hold download-knappen i det øverste hjørne af vinduet. Hvis du vil downloade dit billede eller din video, som det oprindeligt blev optaget eller importeret, skal du vælge Unmodified blogger.comted Læsetid: 4 min




Download icloud-billeder til pc


iCloud til Windows version 11 eller nyere


Når du konfigurerer Fotos i iCloud til Windows, kan du se billeder og videoer, der er gemt i iCloud-fotos, direkte på din computer, Download icloud-billeder til pc. Hvis du har iCloud til Windows version 7, kan du se billeder, der er gemt i Min billedstrøm. Inden du går i gang, skal du finde ud af, hvilken version af iCloud til Windows du har. Du ser thumbnails af dine billeder og videoer, indtil du downloader dem. Hvis et billede eller en video er redigeret eller slettet på en Apple-enhed eller på iCloud. com, vises ændringerne automatisk her. Se Behold billeder og videoer downloadet i iCloud til Windows. Når du har konfigureret iCloud Photos, downloades nye billeder og videoer, du føjer til iCloud Photos på andre enheder, automatisk til din pc. Dobbeltklik på mappen Downloads eller den placering, du valgte under opsætningen. For at se billeder og videoer, der blev tilføjet, før du konfigurerede funktionen, Download icloud-billeder til pc, klik på meddelelsesområdet på proceslinjen, klik på Download fotos i iCloud-fotos-meddelelsen, og vælg derefter de billeder og videoer, du vil downloade.


Når du slår iCloud-billeder eller Min fotostream til, downloades nye billeder og videoer, du føjer til iCloud på andre enheder, automatisk til din pc. Hvis et billede eller en video ændres på en anden enhed eller på iCloud. dk, dig Download icloud-billeder til pc for at downloade den igen for at se opdateringerne. På din Windows-computer skal du åbne File Explorer Windows 8 eller nyere eller Windows Explorer Windows 7 og derefter klikke på iCloud Photos i navigationsruden. Du kan se alle billeder eller videoer, der er føjet til iCloud Photos eller My Photo Stream, efter du har konfigureret det på din pc. Hvis du vil have den redigerede fil tilføjet til iCloud Photos, skal du uploade den som en ny fil. iCloud til Windows version 11 eller nyere Du ser thumbnails af dine billeder og videoer, indtil du downloader dem. Åbn File Explorer på din Windows-computer, og klik derefter på iCloud-fotos i navigationsruden. Dobbeltklik på et miniaturebillede for at downloade og se det. iCloud til Windows version 10 Når du har konfigureret iCloud Photos, downloades nye billeder og videoer, du føjer til iCloud Photos på andre enheder, automatisk til din pc.


Du kan manuelt downloade ældre fotos og videoer efter år. Du kan se alle billeder eller videoer, der er føjet til iCloud Photos, efter du har konfigureret det på din pc. iCloud til Windows version 7 Når du slår iCloud-fotos eller Min fotostream til, ny Download icloud-billeder til pc og videoer, du føjer til iCloud på andre enheder, downloades automatisk til din pc.


Læs mere




Hent picasa til Windows 10


I iCloud til Windows 7. Klik på det lille plustegn i øverste højre hjørne af et af momenterne. x: Åbn et Windows Stifinder-vindue. Produkter Betalte apps. Tryk på billedet eller videoen, og tryk derefter på deleknappen. com til din iPhone, iPad, iPod Download icloud-billeder til pc, eller din Mac eller pc, skal du følge disse trin. Du kan også være interesseret i nogle af vores relaterede artikler, se dem nedenfor.

No comments:

Post a Comment