Friday, April 8, 2022

Převod textu na řeč ke stažení zdarma

Převod textu na řeč ke stažení zdarma
Nahrál:Barca4ever
Datum přidáno:05.12.2015
Velikost souboru:71.10 Mb
Operační systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Stahování:40320
Cena:Zdarma* [*Vyžadována bezplatná registrace]





Stažení softwaru pro převod textu na řeč NaturalReader


Stáhněte si tuto aplikaci z Microsoft Store pro Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows Phone, Windows 10 Team (Surface Hub), HoloLens. Prohlédněte si snímky obrazovky, přečtěte si nejnovější zákaznické recenze a porovnejte hodnocení aplikace Převod textu na řeč Napište zprávu přímo do pole níže nebo nahrajte textový soubor ze svého počítače, vyberte hlas, který se vám nejvíce líbí, vyberte rychlost a je to! Online hlasový generátor udělá své kouzlo. Klepnutím na tlačítko Přehrát si poslechněte svou zprávu a stáhněte si ji jako soubor mp3. Je to jednoduché a zdarma 4. ledna  · Text 2 Speech je online převodník textu na řeč, který lze používat zdarma. Jednoduše zadejte text do textového pole, vyberte jeden z hlasů nebo si poté můžete poslechnout soubor MP3. Tato služba je bezplatná a lze ji využít i pro komerční účely




text na řeč ke stažení zdarma


Naučte se SSML TTS We Support


S Text to Speech bude vaše zařízení mluvit, co napíšete nebo uložíte jako zvukový soubor. Nechte své zařízení říkat, co chcete, v mnoha jazycích! Nechte své zařízení, aby za vás přečetlo text nahlas! Podporuje import textu přímo z vašeho zařízení, abyste si je mohli poslechnout. Vložit, text na řeč ke stažení zdarma, upravovat a kopírovat text do textového editoru. Pokud jej nemá, můžete si jej stáhnout z Nastavení zařízení. V závislosti na enginu TTS nemusí některé jazyky zobrazené v aplikaci fungovat. Zůstaňte informováni o speciálních nabídkách, nejnovějších produktech, akcích, text na řeč ke stažení zdarma, a další z obchodu Microsoft Store. Dostupné pro obyvatele Spojených států. Kliknutím na tlačítko přihlásit souhlasím s tím, že chci získat informace, tipy a nabídky o Microsoft Store a dalších produktech a službách společnosti Microsoft. Prohlášení o ochraně soukromí. Přejít na hlavní obsah. Text na řeč. KAŽDÝ Nákupy v aplikaci. Viz Systémové požadavky. K dispozici na PC pro mobilní zařízení Hub. Popis S Text to Speech bude vaše zařízení mluvit, co napíšete nebo uložíte jako zvukový soubor.


Zobrazit více. Lidem se také líbí. Kancelář zdarma. Další informace Vydalo NxeCcde24 Labs. Vydalo NxeCcde24 Labs. Přibližná velikost Věkové hodnocení Pro všechny věkové kategorie. Kategorie Produktivita. Tato aplikace může používat váš mikrofon Přístup k vašemu internetovému připojení Používání hudební knihovny Používání knihovny obrázků Používání knihovny videí. Informace o oprávněních. Instalace Získejte tuto aplikaci, když jste přihlášeni ke svému účtu Microsoft a nainstalujte ji až na deset zařízení s Windows 10. Podporovaný jazyk Angličtina Spojené státy americké العربية المملكة العربية السعودية Deutsch Deutschland Ελληνικκά Ελbetañol Españo España España España España Ελbetañά Ελbetañolά Ελbetañolά Ελbetañolά Ελbetañolά Převod textu na řeč ke stažení zdarma 日本語 日本 한국어 대한민국 Nederlands Nederland Polski Polska Português Brasil Русский Россия Svenska Sverige Afrikaans Suid-Afrika 中文帣中文帣中文帣中文帣世中文帣世. Další podmínky Zásady ochrany osobních údajů Text to Speech Podmínky transakce.


Varování před záchvaty Fotosenzitivní varování před záchvaty. Nahlásit tento produkt Nahlásit tuto aplikaci společnosti Microsoft Děkujeme za nahlášení vašeho problému. Náš tým to zkontroluje a pokud text na řeč ke stažení zdarma, přijmout opatření. Chcete-li tuto aplikaci nahlásit společnosti Microsoft, přihlaste se. Nahlaste tuto aplikaci společnosti Microsoft. Nahlásit tuto aplikaci společnosti Microsoft Možné porušení Urážlivý obsah Zneužívání dětí Malware nebo viry Obavy o ochraně osobních údajů Zavádějící aplikace Špatný výkon. Jak jste porušení zjistili a další užitečné informace. Odeslat Storno. Minimální systémové požadavky Vaše zařízení musí splňovat všechny minimální požadavky, aby bylo možné tento produkt otevřít Verze operačního systému Windows 10 Doporučeno Vaše zařízení by mělo splňovat tyto požadavky, aby bylo možné co nejlépe používat Verze operačního systému Windows 10 Otevřít na nové kartě. Zaregistrujte se Zůstaňte informováni o speciálních nabídkách, nejnovějších produktech, událostech a dalších z obchodu Microsoft Store. Přihlásit se. Děkuju!


Přečtěte si více




xbox 360 iso přímé stažení


Nastavení zvuku. Jedná se o webový online nástroj tts pro převod textu na řeč, který dokáže převádět z textu na řeč ve zvukových formátech, jako je text do mp3, text do souboru wav. Francouzská Francie. Dutch Female Váš prohlížeč nepodporuje audio prvek. Další hlasové efekty, jako je smutný, naštvaný, strach, nespokojený, Převod textu na řeč ke stažení zdarma, Embarassed jsou podporovány pro hlasy AI3 v mandarínské čínštině.

No comments:

Post a Comment