Thursday, April 7, 2022

Netflix PC-lataus

Netflix PC-lataus
Lähettäjä:Vanpelt
Lisäyspäivämäärä:30.04.2016
Tiedoston koko:63.57 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:49592
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Netflix Desktop Download (uusin)


24. marraskuuta  · Netflix-sovellus Windowsille on ladattavissa ilmaiseksi ja tarjoaa käyttäjille valikoiman ominaisuuksia ja toimintoja. Helppokäyttöisen käyttöliittymän lisäksi sovelluksen avulla käyttäjät voivat lähettää äänikomentoja otsikoiden etsimiseen, tilin asetusten muuttamiseen ja 13. heinäkuuta kiinnittämiseen  · Netflix-jäsenyyden avulla pääset katsomaan rajattomasti TV-ohjelmia ja elokuvia edulliseen kuukausihintaan. hinta. Nyt Windowsissa voit nauttia maailman suosikkiohjelmien kaikista yksityiskohdista 4K Ultra HD -tarkkuudella PC:n Netflixissä. Lataa monia suosikkisarjojasi ja -elokuviasi napsauttamalla latauspainiketta/10() 7. toukokuuta  · Netflix for Windows on loistava, monipuolinen kokemus. Mitä tulee mediavalikoimaan, sinulla on valinnanvaraa. Samalla tavalla kuin Netflix mullisti verkkovideon tehdäkseen siitä yhtä helppoa ja mukavaa kuin 10/10:n kytkeminen päälle




netflix PC lataus


Kuvaus


Netflixistä löytyy jokaiselle jotakin. Katso vain sinulle suositeltuja TV-ohjelmia ja elokuvia, mukaan lukien netflix PC lataus Netflixin alkuperäissarjat, elokuvat ja dokumentit. Lataa monia suosikkisarjojasi ja -elokuviasi yhdellä latauspainikkeen napsautuksella. Kuinka Netflix toimii? Voit pelata, keskeyttää ja jatkaa katsomista ilman mainoksia. Selaa nimikkeitä tai etsi suosikkejasi. Profiilien avulla kotitaloudesi eri jäsenet voivat saada oman henkilökohtaisen Netflix-kokemuksensa heidän pitämiensä elokuvien ja TV-ohjelmien ympärille, netflix PC lataus.


Jos päätät, että Netflix ei ole sinua varten - ei hätää. Ei sopimusta, ei peruutusmaksuja, ei sitoumusta. Peruuta verkossa milloin tahansa. Napsauttamalla ASENNA-painiketta hyväksyt Netflix-sovelluksen ja sen päivitysten asennuksen. Pysy ajan tasalla erikoistarjouksista, uusimmista tuotteista, tapahtumista ja muusta Microsoft Storesta. Saatavilla Yhdysvaltojen asukkaille. Napsauttamalla Rekisteröidy hyväksyn, että haluan tietoja, vinkkejä, netflix PC lataus, ja tarjouksia Microsoft Storesta ja muista Microsoftin tuotteista ja palveluista. Tietosuojalausunto, netflix PC lataus. Siirry pääsisältöön.


TEINI Monipuolinen sisältö: Harkinnanvaraa suositellaan. Katso Järjestelmävaatimukset. Saatavilla Xbox Series X S Xbox One PC -mobiililaitteessa. Kuvaus Netflixistä löytyy jokaiselle jotakin. Näytä lisää. Netflix PC-lataus syntymäaikasi tammi tammi helmi maalis huhti toukokuu kesä Netflix PC-lataus elo syys loka marras joulukuu. Kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi nähdäksesi. Saattaa sisältää vain aikuisille tarkoitettua sisältöä. Kirjaudu sisään. Et voi käyttää tätä sisältöä. PC Mobile PC Xbox. Ihmiset myös pitävät. Deezer musiikki ilmainen. Spotify ilmainen. VLC UWP ilmainen. Windows Insider ilmainen. TikTok ilmainen. Omini-selain uusi ilmainen. Lisätietoja Julkaisija Netflix, Inc. Julkaisija Netflix, Inc, netflix PC lataus.


Tekijänoikeus © Netflix, Inc. Arvioitu koko Ikä netflix PC lataus 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Luokka Viihde. Tämä sovellus voi käyttää mikrofoniasi käyttää Internet-yhteyttäsi käyttää Internet-yhteyttäsi ja toimia palvelimena. Käytä koti- tai työverkkojasi Luo koodia dynaamisesti hevcPlayback Microsoft. Lupatiedot. Asennus Hanki tämä sovellus ollessasi kirjautuneena Microsoft-tilillesi ja asenna se jopa kymmeneen Windows 10 -laitteeseen. Tuettu kieli Englanti Yhdysvallat Englanti Intia العربية المملكة العربية السعودية Български България Čeština Česká Republika Dansk Tanska Saksa Deutschland Ελληνικά Ελλάδα Español España Alfabetización Internacional Suomi Suomi Français Ranska עברית ישראל Magyar Magyarország Italiano Italia 日本語 日本 한국어 대한민국 Norsk bokmål Norge Nederlands Nederland Português Brasil Polski Polska Română România Türkçe Türkiye Svenska Sverige 中文 香港特別行政區 ไทย ไทย Tiếng Việt Netflix PC-lataus Nam Englanti Iso-Britannia Français Kanada Español México Englanti Kanada Englanti Australia Portugali Portugali 中文 中国 中文 台灣.


Julkaisijan tiedot Netflix-verkkosivusto Netflix-tuki. Lisäehdot Xbox Liven käytännesäännöt Netflixin tietosuojakäytäntö Kauppaehdot Netflixin käyttöoikeusehdot Lataamalla tämän sovelluksen hyväksyt Netflixin käyttöehdot ja tietosuojakäytännön, jotka sijaitsevat osoitteessa www. Tarvitaan Internet-yhteys ja voimassa oleva maksutapa. Netflix-jäsenyytesi on kuukausittainen tilaus, jonka voit peruuttaa milloin tahansa, netflix PC lataus. Siirry Netflix-verkkosivuston kohtaan "Sinun tilisi" saadaksesi peruutusohjeet. Ei hyvitystä tai hyvitystä osittaisista kuukausittaisista tilausjaksoista, netflix PC lataus. Netflix-palvelu on saatavilla vain siinä maassa, jossa alun perin rekisteröidyit. Netflixistä suoratoistava laite, joka valmistetaan ja myydään erikseen, sekä laajakaistayhteys tarvitaan katsomiseen välittömästi. Kohtausvaroitukset Valoherkkä kohtausvaroitus. Ilmoita tästä tuotteesta Ilmoita tästä sovelluksesta Microsoftille Kiitos, että ilmoitit huolestasi. Tiimimme tarkistaa asian ja ryhtyy tarvittaessa toimenpiteisiin.


Kirjaudu sisään ilmoittaaksesi tästä sovelluksesta Microsoftille. Ilmoita tästä sovelluksesta Microsoftille. Ilmoita tästä sovelluksesta Microsoftille Mahdollinen rikkomus Loukkaava sisältö Lasten hyväksikäyttö Haittaohjelma tai virus Tietosuojaongelmat Harhaanjohtava sovellus Huono suorituskyky. Miten löysit rikkomuksen ja muut hyödylliset tiedot. Netflix PC-lataus Peruuttaa. Järjestelmävaatimukset Vähimmäisvaatimukset Laitteesi on täytettävä kaikki vähimmäisvaatimukset tämän tuotteen avaamiseksi Käyttöjärjestelmä Windows 10 -versio Suositus Laitteesi tulee täyttää nämä vaatimukset parhaan käyttökokemuksen saavuttamiseksi. Käyttöjärjestelmä Windows 10 -versio Avaa uudessa välilehdessä, netflix PC lataus.


Rekisteröidy Pysy ajan tasalla erikoistarjouksista, uusimmista tuotteista, tapahtumista ja muusta Microsoft Storesta. Kirjaudu. Kiitos!


Lue lisää




lataa roblox ilmaiseksi


Anna syntymäaikasi tammi tammi helmi maalis huhti touko kesä heinä elo syys loka marras joulu. Se tarkoittaa, että hyvänlaatuinen ohjelma on virheellisesti merkitty haitalliseksi virustentorjuntaohjelmassa käytetyn liian laajan tunnistusallekirjoituksen tai algoritmin vuoksi. Ei hyvitystä tai hyvitystä osittaisista kuukausittaisista tilausjaksoista. Ilmoita tästä sovelluksesta Microsoftille Mahdollinen rikkomus Loukkaava sisältö Lapsi netflix PC lataus Haittaohjelmat tai virukset Tietosuoja koskee Harhaanjohtavaa sovellusta Huono suorituskyky, netflix PC lataus. PC Mobile PC Xbox. Toisin kuin verkkoversio, Windows-sovellus antaa käyttäjien katsella ohjelmia samalla, kun he työskentelevät muiden sovellusten parissa!

No comments:

Post a Comment