Thursday, June 16, 2022

Windows 7'yi ücretsiz indirin

Windows 7'yi ücretsiz indirin
Yükleyici:ihbol
Ekleme Tarihi:13.05.2017
Dosya boyutu:71.19 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:39313
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Windows 7 Professional ISO Dosyası Ücretsiz İndirme 32 ve Bit – SoftGets


07 Ocak,  · Windows 7 (Windows), ücretsiz ve güvenli indirme. Windows 7'nin en son sürümü: Saygın Bir İşletim Sistemi Mirasına Güçlü Bir Giriş Daha. Windows 7, Windows 7'yi Ücretsiz Almanın 3 Yoludur - wikiHow Windows 7'yi İndir. Windows bilgisayarlar için oluşturulmuş bir işletim sistemi. Virüssüz




windows 7 ücretsiz indir


Editörün İncelemesi


İndirme katılarak. com, Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İndirme, yazılım ve uygulama satın alma fırsatı sunar. Bağlantılarımız aracılığıyla satın aldığınızda bir komisyon alabiliriz. Windows 7, Microsoft'un amiral gemisi masaüstü işletim sisteminin yedinci büyük sürümüdür ve Ekim ayında Windows Vista'nın ötesinde bir sonraki adım olarak piyasaya sürülmüştür. İyi tarafı: Güçlü tasarım ve Microsoft her zaman bir arada olmazlar, ancak Windows 7'de çalışırlar. Kullanıcıların yeni görev çubuğuna ve Aero Peek'e alışması biraz zaman alabilir, ancak bunları kullanmak bir zevktir. Kötü: Windows 7'de performans hala eksik.


Yedi olgun yaşta, windows 7 ücretsiz indir, Windows XP hala bazı kategorilerde daha iyi performans gösteriyor. Hak edilmiş ya da edilmemiş Microsoft, Windows Vista ile kendine serin, derin ve karanlık bir delik açmıştı. Redmond'un Windows XP'nin ömrünü uzatmasını talep eden kullanıcılar da tam olarak gurur duyabilecekleri bir şey değildi. İlk hizmet paketi piyasaya sürüldükten sonra bile şikayetler ve olumsuz basın bombardımanına tutulan, Vista'nın halefi Windows 7 için çıta yüksek tutulmuştu. Bu inceleme, Microsoft'un 30 Temmuz'da CNET'e sağladığı Windows 7 RTM'nin resmi bir kopyasına dayanmaktadır, Neyse ki Microsoft için, Windows 7 dönüşten daha fazlasıdır.


Kararlı, pürüzsüz ve son derece parlaktır, yeni grafik özellikler, Mac OS X bağlantı istasyonuyla kolayca rekabet edebilecek yeni bir görev çubuğu ve hem kullanımı daha kolay hem de daha güvenli hale getiren cihaz yönetimi ve güvenlik geliştirmeleri sunar. Daha da önemlisi, kısmen donanım yetiştiği için ve kısmen de Microsoft, Windows 7'yi mümkün olduğunca çok kişi için erişilebilir kılmak için büyük çaba sarf ettiği için Vista'nın talep ettiği donanım yükseltmelerini gerektirmeyecek. Windows 7 için genel test sürecinin bir sınırlı kullanılabilirlik beta ve bir sürüm adayı içerdiğini ve bazılarının şimdiye kadarki en büyük paylaşılan yazılım deneme süresini oluşturduğunu belirtmek önemlidir.


Vista kadar buggy ve rahatsız edici, Windows 7 değil. Bunun yerine, Microsoft'un Vista'nın olmasını istediği Windows XP'nin halefidir ve sonunda onu OS X ve Linux gibi diğer büyük işletim sistemleriyle rekabet edebilir bir zemine yerleştirir. Microsoft, Windows 7'nin altı sürümünü sunuyor: Starter, Home Premium, Professional, Ultimate, OEM ve Enterprise. Redmond'un en yoğun şekilde tanıtacağı üç sürüm Home Premium, Professional ve Ultimate'dır, ancak Starter tüketicilere de sunulacaktır. Windows 7 hem bit hem de bit sistemlerini destekleyecek. Bit için minimum minimum gereksinimler arasında 1 GHz işlemci, 1 GB RAM bulunur, windows 7 ücretsiz indir, 16 GB kullanılabilir sabit disk alanı ve WDDM 1'li DirectX 9 grafik cihazı. Yerel dokunma özelliklerinden yararlanmak için bir dokunmatik ekran gereklidir. Bazı kullanıcıların Windows 7 beta'yı 1 GB'den daha az RAM ile çalıştırırken sınırlı bir başarı elde ettiğini iddia ettiğini unutmayın, ancak bu windows 7 ücretsiz indir önerilen.


Kurulum Microsoft, Windows 7'yi yüklemek için birkaç yol sunuyor. İnsanlar, işletim sistemi önceden yüklenmiş yeni bir bilgisayar satın alabilir, Windows XP veya Vista'dan yükseltebilir veya kullanıcının zaten sahip olduğu bir bilgisayarda temiz kurulum yapabilir. Temiz kurulum yaklaşık 30 dakikamızı aldı, ancak bu, bilgisayarınıza bağlı olarak değişecektir. Yükseltme prosedürü, Windows çalıştırıp çalıştırmadığınıza bağlı olarak farklıdır Windows 7'yi ücretsiz indirin veya Windows Vista. Vista kullanıcılarının yalnızca yedeklemesi gerekir windows 7 ücretsiz indir yükleme diskinden Yükseltme seçeneğini seçmeden önce verileri. Hem XP Home hem de XP Pro kullanıcılarının verilerini yedeklemeleri ve ardından yükleme diskinden Özel'i seçmeleri gerekir. Özel, temiz yükleme ile aynı etkiye sahip olacaktır, ancak eski verilerinizi Windows adlı bir klasöre kaydedecektir.


Özel'i seçtikten sonra, sabit sürücünüzün Windows XP'yi içeren bölümünü seçmeniz gerekir, windows 7 ücretsiz indir, ve ardından ürün anahtarınızı girmek ve bilgisayarın aşağıdaki gibi yeniden başlatılmasına izin vermek için talimatları izleyin windows 7 ücretsiz indir. Mevcut bilgisayarınızın Windows 7'yi çalıştırıp çalıştıramayacağından emin değilseniz, Microsoft'tan Windows 7 Yükseltme Danışmanı'nı indirip çalıştırabilirsiniz. Özellikler: Görev Çubuğu ve Aero Peek Windows 7'nin görünümü, Vista Aero temasına özgürce uygulanan bazı cilalardan başka bir şey gibi görünmese de, hata yapmayın: Bu, tam bir yedek işletim sistemidir ve yalnızca "Vista doğru yapıldı" dan daha fazlasıdır.


Öne çıkması gereken ilk şey yeni görev çubuğudur. Bu windows 7 ücretsiz indir Microsoft'un yaptığı en iyi iyileştirmelerden biri - üçüncü taraf program bağlantı istasyonu üreticileri, Windows 7 halka açıldığında bazı ciddi yenilikler yapmak zorunda kalacaklar. Aero'nun yarı saydam stilini birleştirmenin yanı sıra, yeni görev çubuğu tartışmasız Mac OS X yuvasından bile daha iyi. Büyük, görülmesi kolay simgeler kullanan sabitlenmiş programlara sahiptir, windows 7 ücretsiz indir. Birinin üzerine gelin ve o programla ilişkili tüm pencereler önizlemede görünür. Pencereyi kapatmak için bir X'i ortaya çıkarmak için fareyi bu önizleme bölmelerinden birinin üzerine getirin. Programın tam boyutlu bir önizlemesini göstermek için önizlemenin üzerine gelin, windows 7 ücretsiz indir, veya öne getirmek için pencereye tıklayın. Düğme boyutu nedeniyle, dokunmatik ekranlı kişiler özellikle kullanımı kolay bulmalıdır.


Atlama listeleri, yakın zamanda açılan belgelere daha kolay erişilmesini sağlayan bir başka yeni görev çubuğu geliştirmesidir. Bu programda en son kullandığınız dosyaların listesini görmek için görev çubuğuna sabitlenmiş herhangi bir program simgesine sağ tıklayın veya sol tıklayın ve sürükleyin. Internet Explorer'da bu, Firefox'ta henüz çalışmıyor gibi görünse de, en son ziyaret edilen Web sitelerini gösterecektir. Masaüstünü Göster simgesinin eksik olduğunu fark ettiyseniz, bunun nedeni görev çubuğunun kendisinde pişirilmiş olmasıdır. Fareyi sağ köşeye getirin. Masaüstünü Göster kutusunun üzerine gelindiğinde masaüstü ortaya çıkar ve ardından fareyi uzaklaştırdığınızda onu gizler. Tüm programlarınızı simge durumuna küçültmek için kutuya tıklayın. Programları yeniden boyutlandırma, bir pencerenin başlık çubuğunu sürükleme özelliğiyle basitleştirildi ve geliştirildi. Tam ekrana genişletmek için bir program penceresini monitörünüzün üstüne sürükleyin. çalışmak istersen windows 7 ücretsiz indir pencereleri aynı anda ekranınızın sol kenarına ve diğerini sağ kenarına sürükleyin ve bunlar otomatik olarak monitörünüzün genişliğinin yarısı kadar yeniden boyutlandırılacaktır.


Sürükleme windows 7 ücretsiz indir üstten veya yanlardan uzaktaki bir program onu ​​orijinal boyutuna döndürür. Tema paketleri ayrıca Windows'un görünümünü değiştirmeyi çok daha hızlı hale getirir windows 7 ücretsiz indir. Kontrol Panelinden şunları yapabilirsiniz: windows 7 ücretsiz indir Görünüm ve Kişiselleştirme altındaki tema. Microsoft, insanlara özelliğin neler yapabileceğine dair bir tat vermek için birkaç tema paketi oluşturdu. İndirmek için birine tıklayın ve renk düzenini ve arka planı anında değiştirir - yeniden başlatmaya gerek yok. Kullanıcılar kendi temalarını da oluşturabilirler. Windows Media Player ve Aygıt Aşaması En büyük yeni özelliklerden biri Windows Media Player'ı yeniden kullanışlı hale getiriyor: Artık medya dosyalarını bir Windows 7 bilgisayarından diğerine, İnternet üzerinden ve ağ dışından aktarabilirsiniz. Daha da iyisi, kurulum prosedürü çok basit. Windows Media Player'ı açtığınızda, araç çubuğunda yeni bir Akış seçeneği vardır. Tıklayın ve size iki seçenek sunulur.


Her ikisi de bilgisayarınızı ücretsiz Windows Live ID'nizle ilişkilendirmenizi gerektirir. Aynı kimlikle ikinci bir Windows 7'nin WMP'sini ilişkilendirdiğinizde, ana bilgisayardaki medyaya uzaktan erişebilirsiniz. Windows Media Player'ın mini modu, albüm resmini vurgulayarak çok daha kaygan görünüyor - bazen kontrolleri açıkça görme pahasına, ancak bu kesin bir gelişme. Yeni Device Stage, yazıcıları, telefonları ve taşınabilir medya oynatıcıları tek bir pencerede birleştirerek çevre birimlerini yönetmeyi önemli ölçüde kolaylaştırır. Çevre biriminin büyük bir fotoğrafı, önemli cihaz istatistiklerini özetler ve hangi cihazları kullandığınızı belirlemeyi kolaylaştırır.


Device Stage, senkronizasyon gibi genel görevleri önceden ayarlamak için de kullanılabilir. Eski cihazlar için Device Stage desteği, Windows 7'nin yükseltilmesi gerekmeyen çevre birimleri ve harici cihazlar için geçerli olan en iyi özelliklerinden birini yapar. Can sıkıcı bir değişiklik, Bluetooth sürücü desteğinin artık işletim sistemine dahil edilmemesidir. Bir Bluetooth sürücüsüne ihtiyacınız varsa, ya kurulum diskine ihtiyacınız olacak ya da indirmeniz gerekecek. Arama, dokunmatik ekranlar ve XP modu Windows 7'nin yerel arama özelliği geliştirildi. Sabit sürücüye eklenen dosyalar o kadar hızlı dizine eklendi ki, 5 saniyeden daha kısa bir süre sonra aranabilir hale geldiler. Arama sonucu snippet'leri artık daha uzun bir snippet içeriyor, windows 7 ücretsiz indir, ve snippet'i daha net bir şekilde vurgulayın. Bu, özellikle çok sayıda uzun belgeyle uğraşan kişilere hitap etmelidir, ancak dosyaları daha hızlı bulmak isteyen herkes için yararlı bir özelliktir. Ancak, arama alanı varsayılan olarak yalnızca Başlat menüsünde ve Windows Gezgini'nde bulunur ve görev çubuğuna kolayca eklenemez.


Dokunmatik ekran özellikleri şaşırtıcı derecede iyi çalıştı, windows 7 ücretsiz indir. Donanım bazen çoklu dokunma hareketlerinden bazılarını yanlış okuyor, bazen bir görüntüyü döndürmeyi, örneğin görüntüyü yakınlaştırma veya uzaklaştırma ile karıştırıyor. Genel olarak, yine de, Microsoft'un desteklediği temel hareket dizilerini gerçekleştirmede birkaç zorluk vardı ve bu, Windows 7'yi gelecek için mükemmel bir konuma yerleştiriyor, çünkü giderek daha fazla bilgisayar çoklu dokunma yetenekleriyle piyasaya sürüldü. Windows 7'yi iş durumları için kullanmayı umut eden uzmanlar ve kişiler veya şirketler, yeni XP Modu'nu takdir edeceklerdir. sahip değil windows 7 ücretsiz indir ev tüketicisi için pratik bir uygulamadır, ancak Windows XP için tasarlanmış ve Windows Vista veya 7'ye yükseltilmemiş programlara erişmeniz gerekiyorsa, XP Modu, Windows 7 içinde herhangi bir korkuyu giderecek bir sanal ortam oluşturur windows 7 ücretsiz indir geriye dönük uyumluluk olmadan.


XP Modu yükleyicisini indirdikten sonra kurulumu yapmak kolay değil. Doğru donanıma sahip olduğunuzu ve doğru yazılımı edinip edinemeyeceğinizi iki kez kontrol etmeniz gerekecek. AMD-V, Vanderpool veya VT-d olarak da bilinen Donanım Sanallaştırma Teknolojisinin çalışması için desteklenmesi gerekir. İki yıldan eski anakartlar muhtemelen çalışmayacaktır ve daha yeni bir anakartınız olsa bile BIOS'unuza girip Donanım Sanallaştırmayı etkinleştirmeniz gerekebilir. Net olup olmadığınızı size söyleyebilecek Microsoft'tan CPU tanımlama yardımcı programları mevcuttur. Ancak, sorun uyumluluksa bu zahmete değecektir.


Kullanıcılar, yazıcılar da dahil olmak üzere Windows 7 donanımlarına bağlı çevre birimlerine tam erişime sahip olacak ve pano, sanal işletim sistemi ile "gerçek" işletim sistemi arasında kesip yapıştırmak için kullanılabilir. Güvenlik Kullanıcı Hesabı Denetimi veya UAC, Windows 7'ye geri döndü. Microsoft, özelliği daha az müdahaleci olacak şekilde ayarladı, ancak bunun aslında Vista'da olduğundan daha fazla veya daha az güvenli olduğunuz anlamına gelip gelmediği net değil, windows 7 ücretsiz indir. UAC, Vista'daki en büyük değişikliklerden biriydi. Program erişimini sıkılaştırdı, ancak bunu birçok tek kullanıcılı bilgisayar sahibini hayal kırıklığına uğratacak şekilde yaptı. Windows 7, UAC'nin kullanıcı tarafından özelleştirilmesi için daha fazla seçenek sunar. Varsayılan ayar, kullanıcıları yalnızca programlar denediğinde bilgilendirmektir windows 7 ücretsiz indir bilgisayarda değişiklikler yapın, en kısıtlayıcı Her Zaman Bildir ayarının bir adım altında. Her Zaman Bildir altında, bir program İnternet'e erişmeye çalıştığında veya bilgisayarda değişiklik yapmaya çalıştığınızda, Windows 7 kullanıcı onayı isteyecektir.


En az kısıtlayıcı ikinci seçenek, UAC etkinleştirildiğinde masaüstünü karartmaz ve yalnızca programlar bilgisayarda değişiklik yapmaya çalıştığında kullanıcıyı bilgilendirir. Masaüstü karardığında, Windows 7 onu kilitliyor ve erişimi engelliyor. Asla Bildirme en rahat seçenektir ve yalnızca Microsoft tarafından UAC ile uyumlu olmayan programlar için önerilir.


Daha fazla oku




pc için dji asistanı 2 indir


ve Windows 7windows 7 ücretsiz indir, Microsoft'un ilk olarak Ekim ayında Windows Vista'nın yerini almak üzere piyasaya sürülen işletim sistemi sürümü, Redmond çalışanları tarafından Windows 10'dan ışık yılı önce geliştirilen ve görsel, performans ve güvenlik iyileştirmeleri sunan en popüler ve en çok benimsenen işletim sistemlerinden biri oldu. İlgili Yazılım Daha Fazlasını Gör. XP Modu yükleyicisini indirdikten sonra kurulumu yapmak kolay değil. Ücretsiz YouTube İndiricisi. 7'nin Kontrol Panelinde nasıl gezineceğinizi ve diğer birkaç benzersiz özelliğe nasıl alışacağınızı öğrenmek istiyorsanız, Windows 7 her yönden harika bir seçimdir. Her ikisi de bilgisayarınızı ilişkilendirmenizi gerektirir windows 7 ücretsiz indir ücretsiz Windows Live ID'niz. Windows 7'deki en büyük değişiklikler, arka plan ve varsayılan renkler Vista'dan farklı olsa da masaüstüne önyükleme yapmak kadar belirgin değil!

No comments:

Post a Comment