Tuesday, August 16, 2022

Google Earth letöltése Windows 10

Google Earth letöltése Windows 10
Feltöltő:Stílusfórum1
Dátum hozzáadva:23.06.2015
Fájl méret:42.42 Mb
Operációs rendszer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Letöltések:24194
Ár:Ingyenes* [*Ingyenes regisztráció szükséges]





Töltse le a Google Földet a Windows 10 offline telepítőjéhez


Aug 12,  · Töltse le a Google Földet, és fedezze fel a világot ingyen. Tekintse meg a részletes térképeket, 3D tereptárgyakat, és játsszon oktató játékokat. Minden részletet itt talál. % biztonságos letöltés/10 Google Earth Pro asztali számítógépen. Utazz be a világba anélkül, hogy elhagynád a helyed. A Chrome-hoz készült Google Earth segítségével másodpercek alatt bárhová repülhet, és felfedezhet több száz 3D-s várost közvetlenül a böngészőjében. Dobj a kockával, és fedezz fel új helyeket, vegyen részt vezetett túrán a Voyager segítségével, és készítse el saját térképeit és történeteit. Hamarosan több Google Earth böngészőben is elérhető lesz




Google Earth letöltése Windows 10


Megosztás és támogatás


A WizCase szakértőink által írt értékeléseket tartalmaz. A Kape Technologies PLC, a Wizcase anyavállalata az ExpressVPN, a CyberGhost, a ZenMate, a Private Internet Access és az Intego tulajdonosa, amelyek áttekintése ezen a webhelyen lehetséges. A Wizcase társult vállalkozási jutalékot kereshet, ha a linkjeink használatával vásárol. Tartalmunk tartalmazhat közvetlen linkeket olyan termékek megvásárlására, amelyek a társult programok részét képezik. Az ilyen szabványok megkövetelik a véleményezőtől, hogy vegye figyelembe a termék műszaki tulajdonságait és jellemzőit, valamint annak kereskedelmi értékét a felhasználók számára, ami befolyásolhatja a termék rangsorolását a webhelyen.


A Google Földnek több különböző verziója is létezik, közvetlenül elindíthatja a Földet a Chrome böngészőben anélkül, hogy letöltene Google Earth letöltése Windows 10 a számítógépére. Ennek a programnak a teljes erejéhez azonban, Google Earth letöltése Windows 10 le kell töltenie a Google Earth Pro programot. Valamikor a programnak meredek ára volt. De a Google az elmúlt néhány évben ingyen adta. A Google Earth Pro 3D modellező rendszert használ, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy méretarányos modelleket készítsenek tereptárgyakról és épületekről.


Ha inkább a tényleges épületeket szeretné látni, Google Earth letöltése Windows 10, beléphet az utcaképbe, vagy megtekintheti a felhasználók által feltöltött képek ezreit. A rétegek segítségével funkciókat adhat hozzá vagy távolíthat el Google Earth letöltése Windows 10 utak, fényképek, parkok, ösvények, 3D-s épületek stb. Amikor a Google először kiadta az Earth Pro-t, meredek árcédulával járt. Azonban úgy döntöttek, hogy ingyenesen kiadják a nyilvánosság számára. Ez a helytől függ. Egyes helyek gyakrabban frissülnek, mint mások. Kérheti egy hely frissítését, de nincs garancia arra, hogy ez milyen gyorsan fog megtörténni.


A Google Earth Pro programban a térkép alján található a képkészítés dátuma. Ezen kívül van egy Történelmi képek opció, amely lehetővé teszi, hogy visszagörgessen a térkép korábbi verzióihoz. Ezek testreszabhatók térképek, amelyek bármilyen részletet tartalmazhatnak. Hozzáadás Google Earth letöltése Windows 10, videók, képek és egyebek, amelyek segítenek elmesélni történetét. Igen, a Google Earth Pro programban van nyomtatási lehetőség. A WizCase egy független áttekintő webhely. Olvasói támogatásban részesülünk, így jutalékot kaphatunk, ha a webhelyünkön található linkeken keresztül vásárol. Nem kell külön fizetni semmiért, amit oldalunkon vásárol – jutalékunk közvetlenül a termék tulajdonosától származik. Támogassa a WizCase-t, hogy őszinte és elfogulatlan tanácsokat garantálhasson. Oszd meg oldalunkat, hogy támogass minket! Kérjük, írjon be egy e-mailt.


Kérjük, írjon be egy nevet, Google Earth letöltése Windows 10. További híreket és nagyszerű tippeket szeretnék. A WizCase letölti a Google Földet. Vélemények WizCase szakértőink által írt értékeléseket tartalmaz. Tulajdonjog a Kape Technologies PLC, a Wizcase anyavállalata, az ExpressVPN, a CyberGhost, a ZenMate, a Private Internet Access és az Intego tulajdonosa, amelyek áttekintése ezen a webhelyen lehetséges, Google Earth letöltése Windows 10. Ajánlási díjak A Wizcase társult vállalkozási jutalékot kereshet, ha a linkjeink használatával vásárol. Írta: Chase Williams. Információs kártyák állnak rendelkezésre minden történelmi nevezetességhez és látnivalóhoz. Tartalom Használja a Google Földet az Univerzum felfedezéséhez A Google Earth Pro letöltése Windows rendszerhez A Google Föld legnépszerűbb szolgáltatásai A Google Föld ingyenes alternatívái GYIK.


Olvass tovább




Windows 10 javítólemez letöltése


Ön a 7-es verziót tölti le. Kérjük, írjon be egy e-mailt. Kérjük, írjon be egy nevet. Ezekkel a hivatalos hivatkozásokkal letöltheti az offline telepítőfájlt a Google Earth Pro szoftver telepítéséhez Windows 10, 8, 7 és más platformokra. Kérheti egy hely frissítését, Google Earth letöltése Windows 10, de nincs garancia arra, hogy ez milyen gyorsan fog megtörténni. Segítsen nekünk a Google Earth és a Google Chrome fejlesztésében azáltal, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy névtelen használati statisztikákat gyűjtsünk. Igen, a Google Earth Pro programban van nyomtatási lehetőség.

No comments:

Post a Comment