Wednesday, August 24, 2022

Vlc mediasoitin ilmainen lataus

Vlc mediasoitin ilmainen lataus
Lähettäjä:Imed
Lisäyspäivämäärä:09.02.2021
Tiedoston koko:29.71 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:23893
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Virallinen lataus VLC-mediasoittimelle, paras avoimen lähdekoodin soitin - VideoLAN


27. joulukuuta  · Lataa VLC-mediasoitin (bitti) Windows PC:lle. % Turvallinen ja suojattu ilmainen latausbitti Uusin versio Multimedia, Videosoittimet Käyttöjärjestelmä: Windows May 05,  · VLC Media Player on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on suunniteltu toistamaan videoita ja äänitiedostoja. Se tukee monenlaisia ​​​​muotoja, mukaan lukien MPEG4-, DivX- ja WAV-tiedostot. Tässä artikkelissa keskustelemme joistakin soittimen tärkeimmistä ominaisuuksista sekä lisätiedoista/5(24) 15. joulukuuta  · Lataa VLC Media Player (bit) Windowsille toistaaksesi ääni- ja videotiedostoja reaaliajassa ja suoratoistotilassa. VLC Media Player /5(37)




vlc media player ilmainen lataus


VLC Media Playerin tärkeimmät tiedot (64-bittinen)


Legal Report Trademark Abuse VideoLAN, VLC, VLC media player ja x ovat kansainvälisiä tavaramerkkejä vlc media player ilmainen lataus voittoa tavoittelematon VideoLAN-järjestö. VideoLAN-ohjelmisto on lisensoitu useilla avoimen lähdekoodin lisensseillä: käyttö ja jakelu määritellään kunkin ohjelmistolisenssin mukaan. Suunnittelija Made By Argon. Jotkut kuvakkeet on lisensoitu CC BY-SA 3 -lisenssillä. VLC-kartiokuvakkeen on suunnitellut Richard Øiestad. Roman Khramovin suunnittelemat kuvakkeet VLMC:lle, DVBlastille ja x:lle. Vaihda navigointi. VideoLAN, projekti ja voittoa tavoittelematon järjestö. VLC mediasoitin. VLC on ilmainen ja avoimen lähdekoodin monikäyttöinen multimediasoitin ja -kehys, joka toistaa useimpia multimediatiedostoja sekä DVD-levyjä, ääni-CD-levyjä, VCD-levyjä ja erilaisia ​​suoratoistoprotokollia.


VLC on ilmainen ja avoimen lähdekoodin monikäyttöinen multimediasoitin ja -kehys, joka toistaa useimpia multimediatiedostoja ja erilaisia ​​suoratoistoprotokollia. Lataa VLC Windows Windows 64bit Windows ARM 64 macOS macOS Apple Silicon Linux Android Muut järjestelmät. Versio 3. Yksinkertainen, nopea ja tehokas Yksinkertainen, nopea ja tehokas Toistaa kaiken - tiedostot, levyt, vlc media player ilmainen lataus, Verkkokamerat, laitteet ja streamit. Toistaa useimpia koodekkeja ilman koodekkipaketteja - MPEG-2, MPEG-4, H. Toimii kaikilla alustoilla - Windows, Linux, Mac OS X, vlc media player ilmainen lataus, Unix, iOS, Android Täysin ilmainen – ei vakoiluohjelmia, ei mainoksia eikä käyttäjien seurantaa. oppia lisää. Mukauta Lisää skinejä. Luo skinejä VLC-skin editorilla.


Asenna laajennukset. Viralliset VLC-mediasoittimen lataukset. Windows Hanki VLC Windowsille. Hanki VLC Windows Phonelle. Hanki VLC Mac OS X:lle. Hanki VLC Mintille. Hanki VLC Arch Linuxille. Hanki VLC Slackware Linuxille. Hanki VLC Red Hat Enterprise Linuxille. Muut järjestelmät Hanki VLC Androidille.


Lue lisää




microsoft office 2016 for mac lataa täysi versio ilmaiseksi


Miksi käyttää VLC-mediasoitinta VLC on arvostettu mediasoitin ja se on ollut olemassa jo pitkään. Yksinkertainen, nopea ja tehokas Yksinkertainen, nopea ja tehokas Toistaa kaiken - tiedostot, levyt, verkkokamerat, laitteet ja Vlc mediasoitin ilmainen lataus. Olemme tarkistaneet tähän ohjelmistoon liittyvät tiedostot ja URL-osoitteet yli 50:ssä maailman johtavassa virustorjuntapalvelussa. mahdollista uhkaa ei ole havaittu. On olemassa monia mukautustyökaluja, joilla voidaan säätää videon tai äänen toistoa. Mediasoitin klassinen kotiteatteri vähän ilmainen. multicat multicat on joukko työkaluja, jotka on suunniteltu helposti ja tehokkaasti manipuloimaan multicast-virtoja ja TS:ää.

No comments:

Post a Comment