Friday, August 26, 2022

Whatsapp download til pc

Whatsapp download til pc
Uploader:35 medier
Dato tilføjet:15.02.2019
Filstørrelse:53.83 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:27389
Pris:Gratis* [*Gratis registrering påkrævet]





Hent WhatsApp Desktop - Microsoft Store


Nov 26,  · Download WhatsApp til pc (bit) til Windows-pc. % Sikker og sikker gratis download-bit Seneste version Kommunikation, internet 05. jul,  · WhatsApp Download til pc Windows (7/10/8), 32/bit er en berømt app til meddelelser via mobiler, der nu er tilgængelig til desktop og Mac. Det fungerer ligesom Whatsapp web. Faktisk er det en forlængelse af den mobile enhed. Sådan downloades og installeres WhatsApp til pc. 1. Direkte downloadlink Whatsapp Web Desktop-version tilgængelig for 32/bits/5(K) 23. juni  · Det er en opdateret version af den originale Whatsapp. Det har mange ubegrænsede kvaliteter, som brugerne kan nyde. Vi kan sige, at det er en af ​​de mest populære messaging-applikationer i verden, og den har en milliard-plus bruger. Det har mange avancerede funktioner som at skjule din sidst set fra en bestemt person, Deaktivere opkald, Download GBWhatsapp til pc [Windows




Whatsapp download til pc


Tilgængelig på


WhatsApp er et program, der bruges til at kommunikere med kontakter. Det understøtter stemmenoter, billeder, videoer, dokumenter og mere. Det kræver, at din telefon er tilsluttet Whatsapp download til pc men bortset fra det virker det sådan Whatsapp download til pc charme. Appen er spækket med et væld af funktioner. Nogle alternativer, som LINE, har meget til fælles. Afsendelse af billeder, stemmebeskeder og dokumenter er blot nogle få. WhatsApp styrker dog listen ved at tilføje ting som placeringsdeling, krypterede beskeder, Whatsapp download til pc, videoopkald og virksomhedsprofiler.


Det er nemt at komme i gang med programmet. Alt du skal gøre er at åbne appen på din telefon og pege den på en QR-kode fra Windows-versionen. Det er det. Du er klar til at begynde at bruge en af ​​de bedste kommunikationsapps. Noget lidt frustrerende er, at andre konkurrenter får en ting rigtigt. Så når din telefon løber tør for batteri eller bliver væk, er du virkelig uheldig med WhatsApp. Dette program finder stadig en måde at toppe hitlisterne som en af ​​de mest downloadede apps i verden. WhatsApp er simpelthen fantastisk. Den tilbyder alt hvad du behøver for at holde kontakten med dine venner og kære.


Du vil downloade det, hvis du har brug for en gratis måde at kommunikere med nogen i verden på. Kreativ, sjov og handlingsorienteret! En smuk åben verden for RPG-fans. Malwarebytes AdwCleaner - hypen værd? Reparer din iPhone med dette gratis værktøj. Gratis kommunikation WhatsApp sparker tekstbeskeder til kurven og omfavner kommunikation via internettet. Hvor kan du køre dette program? Det kan køre på Windows 7 og nyere. Den er også tilgængelig til Android, iPhone og Mac. Er der et bedre alternativ? WhatsApp har alt hvad du behøver, Whatsapp download til pc. Telegram giver dog bedre sikkerhedsmuligheder. Vores take WhatsApp er simpelthen fantastisk. Skal du downloade det? Highs Sender beskeder hurtigt Automatisk kontaktoverførsel Meget tilpasselig Gratis.


Lavere Nogle problemer med billeder Begrænsede videostørrelser Service falder. Smite Kreativ, sjov og handlingsorienteret! Adobe Premiere Pro Gør klippet! Reaper Prøv før du køber. Cube World En smuk åben verden for RPG-fans. Five Nights at Freddy's World Et mærkeligt spin-off. AutoHotKey Spar tid, Whatsapp download til pc. AdwCleaner Malwarebytes AdwCleaner - hypen værd? MobiKin Assistant til Android Organisering af din telefon. Reiboot Reparer din iPhone med dette gratis værktøj. Euro Truck Simulator 2 En betalt lastbilsimulator.


Læs mere




hvordan man downloader teksturpakker til minecraft pc


WhatsApp til Windows giver dig mulighed for at bruge din mikrofon til at optage lydfiler, som du kan dele direkte i samtaler uden brug af tredjeparts optagesoftware. Lavere Nogle problemer med billeder Begrænsede videostørrelser Service falder. Telegram giver dog bedre sikkerhedsmuligheder. Desktop-appen er dog ikke en selvstændig app og virker kun, hvis du har mobilappen som Whatsapp download til pc. Denne version integrerer mange af de mobile funktioner, som gør overgangen mellem desktop og telefon temmelig problemfri. WhatsApp krypterer som standard beskeder fra ende til anden; for nogle andre krypterede messenger-apps, såsom Allo, skal du aktivt vælge at chatte ved hjælp af ende-til-ende-kryptering. Nogle alternativer, som LINE, Whatsapp download til pc, har masser til fælles.

No comments:

Post a Comment