Friday, September 16, 2022

Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10

Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10
Lähettäjä:Cazdaraz 1987
Lisäyspäivämäärä:01.04.2020
Tiedoston koko:44.20 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:26333
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





kuinka ladata Windows 10 ilmaiseksi - Microsoft Community


24. joulukuuta  · Windows-ohjelmisto; Microsoft Free Downloads virallinen sivusto; Lataa Windows 10 -levykuva (ISO-tiedosto) Ennen kuin päivität, tarkista tunnettujen ongelmien Windowsin julkaisutietojen tila varmistaaksesi, ettei se vaikuta laitteeseen. Microsoft Family 1 vuoden tilaus jopa 6 käyttäjälle - Windows-, macOS-, iOS- ja Android-laitteet - Siirry Tilaushistoriaan, etsi Windows 10 ja valitse sitten Tuoteavain/Asenna. Kopioi avain valitsemalla Kopioi ja valitse sitten Asenna. Valitse Lataa työkalu nyt ja seuraa ohjeita. Ohjattu toiminto auttaa sinua asennuksen vaiheissa. Voit asentaa Windows 10:n 8. tammikuuta  · Se sisältää Windows 10 Home N, Windows 10 Pro N. ISO-tiedoston lataaminen ISO-tiedosto on fyysisen levyn digitaalinen tai virtuaalinen kopio. ISO:n käyttämiseksi sinun on poltettava se optiselle levylle. Windows 10:ssä tyhjä Dual Layer DVD tai tyhjä USB-muistitikku. Jos käytät Windows 7:ää, voit luoda bloggerin.com ja polta se käyttämällä




Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10


Aiheeseen liittyvää tietoa


Ennen kuin päivität, tarkista tunnettujen ongelmien Windowsin julkaisutietojen tila varmistaaksesi, ettei se vaikuta laitteeseesi. Aloitaksesi tarvitset lisenssin Windowsin asentamiseen. Tämän jälkeen voit ladata ja suorittaa medianluontityökalun. Lisätietoja työkalun käytöstä on alla olevissa ohjeissa. Jos asennat Windows 10:n tietokoneeseen, jossa on Windows XP tai Windows Vista, tai jos sinun on luotava asennustietoväline asentaaksesi Windows 10 toiseen tietokoneeseen, katso kohta Työkalun käyttäminen asennustietovälineiden luomiseen USB-muistitikku, DVD tai ISO-tiedosto asentaaksesi Windows 10:n eri tietokoneeseen alla.


Huomautus: Ennen kuin asennat Windows 10:n, varmista, että tietokoneesi täyttää Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10 Windowsin vaatimukset Suosittelemme myös käymään PC-valmistajan verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja päivitetyistä ohjaimista ja laitteiston yhteensopivuudesta. Lataamisen ja asennuksen jälkeen työkalu opastaa sinua Windows 10:n määrittämisessä tietokoneellesi. Kaikki Windows 10 -versiot ovat saatavilla, kun valitset Windows 10:n, paitsi Enterprise-versio. Lisätietoja Enterprise-versiosta on Volume Licensing Service Centerissä. Seuraa näitä ohjeita luodaksesi asennustietovälineen USB-muistitikku tai DVD, jonka avulla voit asentaa uuden Windows 10:n kopion, suorittaa puhtaan asennuksen tai asentaa Windowsin uudelleen Jos sinulla on Office tai aikaisempi Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10 Jos valitset Windows 10:n puhtaan asennuksen, sinun on löydettävä Office-tuoteavain.


Vinkkejä tuoteavaimen löytämiseen saat valitsemalla Etsi Office-tuoteavain tai Anna tuoteavain Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10 Office-ohjelmasi. Valitse kieli, painos, Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10, ja arkkitehtuurin bitti tai bitti Windowsille Kun olet suorittanut Windows 10:n asennuksen vaiheet, tarkista, että olet asentanut kaikki tarvittavat laiteohjaimet. Huomautus: Surface-laitteiden ohjaimet löytyvät Lataa ohjaimet ja laiteohjelmisto Surfacelle -sivulta. Jos tietokoneesi ei käynnisty automaattisesti USB- tai DVD-levyltä, sinun on ehkä avattava käynnistysvalikko tai muutettava käynnistysjärjestystä tietokoneen BIOS- tai UEFI-asetuksista. Käynnistääksesi käynnistysvalikon tai muuttaaksesi käynnistysjärjestystä, sinun on tavallisesti painettava näppäintä, kuten F2, F12, Delete tai Esc heti, kun käynnistät tietokoneen.


Ohjeita käynnistysvalikon avaamiseen tai tietokoneen käynnistysjärjestyksen muuttamiseen saat tietokoneen mukana tulleesta dokumentaatiosta tai valmistajan verkkosivuilta. Jos et näe USB- tai DVD-medialaitetta käynnistysasetuksissa, saatat joutua ottamaan yhteyttä tietokoneen valmistajaan saadaksesi ohjeet Secure Bootin poistamiseksi väliaikaisesti käytöstä BIOS-asetuksista. Jos käynnistysvalikon tai tilauksen muuttaminen ei toimi, Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10, ja tietokoneesi käynnistyy välittömästi vaihdettavaan käyttöjärjestelmään, on mahdollista, että tietokone ei ole sammunut kokonaan. Varmistaaksesi, että tietokone sammuu kokonaan, valitse virtapainike kirjautumisnäytöstä tai Käynnistä-valikosta ja valitse Sammuta. Jos latasit ISO-tiedoston Windows 10:lle, tiedosto tallennetaan paikallisesti valitsemaasi sijaintiin. Jos tietokoneellesi on asennettu kolmannen osapuolen DVD-poltto-ohjelma, jota haluat käyttää asennus-DVD:n luomiseen, ohjelma saattaa avautua menemällä tiedoston tallennuspaikkaan ja kaksoisnapsauttamalla ISO-tiedostoa tai oikealla napsauta ISO-tiedostoa, valitse Avaa ja valitse haluamasi DVD-polttoohjelmisto.


Jos haluat käyttää Windows Disk Image Burner -ohjelmaa asennus-DVD:n luomiseen, siirry kohtaan, johon ISO-tiedosto on tallennettu. Napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet. Napsauta Yleiset-välilehdellä Muuta ja valitse Windowsin Resurssienhallinta sen ohjelman kohdalla, jota haluat käyttää ISO-tiedostojen avaamiseen, ja valitse Käytä. Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella ISO-tiedostoa ja valitse Polta levykuva. Jos haluat asentaa Windows 10:n suoraan ISO-tiedostosta ilman DVD-levyä tai flash-asemaa, voit tehdä sen asentamalla ISO-tiedoston. Tämä suorittaa nykyisen käyttöjärjestelmäsi päivityksen Windowsiksi Lataa Windows 10 Ennen kuin päivität, tarkista tunnetut ongelmat Windowsin julkaisutietojen tilasta varmistaaksesi, ettei se vaikuta laitteeseen.


Windows 10:n marraskuun päivitys Update Assistant voi auttaa sinua päivittämään uusimpaan versioon Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10 Windows Aloita napsauttamalla Päivitä nyt. Päivitä nyt Tietosuoja. Luo Windows 10 -asennusmedia Ennen kuin pääset alkuun, sinulla on ensin oltava lisenssi Windowsin lataustyökalun asentamiseen nyt Tietosuoja. Valitse Lataa työkalu ja valitse Suorita. Sinun on oltava järjestelmänvalvoja käyttääksesi tätä työkalua. Jos hyväksyt käyttöoikeusehdot, valitse Lisenssiehdot-sivulla Hyväksy. Mitä haluat tehdä? -sivulla, valitse Päivitä tämä tietokone nyt ja valitse sitten Seuraava. Windows 10 -kopiosi aktivoituu automaattisesti myöhemmin käyttämällä digitaalista lisenssiäsi. Valitse Muuta säilytettävää Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10 aseta, haluatko Säilytä henkilökohtaiset tiedostot ja sovellukset tai Säilytä vain henkilökohtaiset tiedostot tai valitse Ei mitään päivityksen aikana. Windows 10:n asentaminen saattaa kestää jonkin aikaa, ja tietokoneesi asentaa sen Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10 pari kertaa.


Ennen kuin lataat työkalun, varmista, että sinulla on: Internet-yhteys Internet-palveluntarjoajalta saatetaan veloittaa. Riittävästi tallennustilaa tietokoneella, USB:llä tai ulkoisella asemalla latausta varten. Tyhjä USB-muistitikku, jossa on vähintään 8 Gt tilaa tai tyhjä DVD- ja DVD-poltin, jos haluat luoda mediaa. Suosittelemme käyttämään tyhjää USB- tai DVD-levyä, koska kaikki sillä oleva sisältö poistetaan. Kun poltat DVD-levyä ISO-tiedostosta, jos sinulle kerrotaan, että levykuvatiedosto on liian suuri, sinun on käytettävä Dual Layer DL DVD -mediaa. Tarkista muutama asia tietokoneessa, johon haluat asentaa Windows-bitin tai bittiprosessorin. Voit tarkistaa tämän tietokoneellasi siirtymällä kohtaan PC-tiedot PC-asetuksissa tai kohdassa Järjestelmä Ohjauspaneelissa ja etsimällä Järjestelmätyyppi. Laitteistovaatimukset. Varmista, että tietokone täyttää Windowsin järjestelmävaatimukset. Suosittelemme myös käymään tietokoneen valmistajan verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja päivitetyistä ohjaimista ja laitteistojen yhteensopivuudesta.


Kieli Windowsissa. Sinun on valittava sama kieli, kun asennat Windowsin. Näet tällä hetkellä käyttämäsi kielen siirtymällä kohtaan Aika ja kieli PC-asetuksissa tai Ohjauspaneelin Alue-kohtaan, Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10. Windows-versio. Sinun tulisi myös valita sama Windows-versio. Voit tarkistaa, mitä versiota käytät tällä hetkellä, siirtymällä kohtaan PC-tiedot PC-asetuksissa tai kohdassa Järjestelmä Ohjauspaneelissa ja etsimällä Windows-versiota. Lisätietoja saat Volume Licensing Service Centeristä. Microsoft Office -tuotteet. Jos ostit juuri uuden laitteen, joka sisältää Officen, suosittelemme Officen asennuksen lunastamista ennen Windows-päivitystä. Jos haluat lunastaa Office-kopiosi, katso Office HomePersonalin tai Universityn lataaminen ja asentaminen tietokoneellesi.


Saat lisätietoja kohdasta Kuinka päivittää Windows 10:een uusissa laitteissa, jotka sisältävät Officen. Työkalun käyttäminen asennusmedian luomiseen: Valitse Lataa työkalu nyt ja valitse Suorita. Jos hyväksyt lisenssiehdot, valitse Hyväksy. -sivulla, valitse Luo asennusmedia toiselle tietokoneelle ja valitse sitten Seuraava, Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10. Liitä tyhjä USB-muistitikku, jossa on vähintään 8 Gt tilaa. Kaikki flash-aseman sisältö poistetaan, Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10. ISO-tiedosto. Tallenna tietokoneellesi ISO-tiedosto, jota voit käyttää DVD-levyn luomiseen. Kun tiedosto on ladattu, voit siirtyä sijaintiin, johon tiedosto on tallennettu, tai valita Avaa DVD-poltin ja seurata ohjeita tiedoston polttamiseksi DVD-levylle.


Lisätietoja ISO-tiedoston käyttämisestä on alla olevassa osiossa Muut menetelmät ISO-tiedoston käyttämiseksi Windows 10:n asentamiseen. Kun asennustietoväline on luotu, käytä sitä alla olevien ohjeiden mukaisesti. Liitä USB-muistitikku tai aseta DVD-levy tietokoneeseen, johon haluat asentaa Windowsin. Käynnistä tietokone uudelleen. Valitse Asenna Windows -sivulla kieli-, aika- ja näppäimistöasetukset ja valitse sitten Seuraava, Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10. Valitse Asenna Windows. ISO-tiedoston liittäminen: Siirry sijaintiin, johon ISO-tiedosto on tallennettu, napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet. Napsauta Yleiset-välilehdellä Muuta… ja valitse Windowsin Resurssienhallinta sen ohjelman kohdalla, jota haluat käyttää ISO-tiedostojen avaamiseen, ja valitse Käytä. Napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Mount.


Kaksoisnapsauta ISO-tiedostoa nähdäksesi sen sisältämät tiedostot. Kaksoisnapsauta asennus. exe käynnistääksesi Windows 10:n asennuksen. Kirjaudu sisään Volume Licensing Service Centeriin ladataksesi Enterprise-versiot. Kirjaudu sisään tilaukseesi MSDN-portaalissa MSDN-latauksia varten. Vieraile Windows Insider -sivustolla ladataksesi Insider Preview -koontiversiot. Käy Lataa Academic Products -sivulla koulutusversioiden tuoteavain vaaditaan. Lisää latausvaihtoehtoja Kirjaudu sisään Volume Licensing Service Centeriin ladataksesi Enterprise-versiot. Kirjaudu sisään tilaukseesi osoitteessa Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10 Studio Subscriptions -portaali saatavilla oleville latauksille. Anna palautetta Valitse vaihtoehto, Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10. ole hyvä ja valitse vaihtoehto, Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10.


Kiitos arvokkaasta panoksestanne.


Lue lisää




minecraft lataus 1.5.2


Ohjattu toiminto auttaa sinua asennuksen vaiheissa. Kaikki sovellukset eivät ole saatavilla maailmanlaajuisesti. Jos tietokoneellesi on asennettu kolmannen osapuolen DVD-poltto-ohjelma, jota haluat käyttää asennus-DVD:n luomiseen, ohjelma saattaa avautua menemällä tiedoston tallennuspaikkaan ja kaksoisnapsauttamalla ISO-tiedostoa tai oikealla napsauta ISO-tiedostoa, valitse Avaa ja valitse haluamasi DVD-polttoohjelmisto. Saat lisätietoja tuoteavaimien käyttämisestä Officen kanssa. Jos ostit Microsoft-ohjelmistosi kolmannen osapuolen verkkosivustolta, sinun on hankittava lataus- ja tuoteavaintiedot heiltä. Jos versiota ei tarjota automaattisesti Checkin kautta Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10 päivitykset, voit saada sen manuaalisesti Update Assistantin kautta, Microsoft-ohjelmiston lataus windows 10.

No comments:

Post a Comment