Friday, September 23, 2022

Stiahnite si Firefox pre PC

Stiahnite si Firefox pre PC
Používateľ, ktorý odovzdal:Hollywood82195
Dátum pridania:02.05.2020
Veľkosť súboru:29.27 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:33905
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Bit Firefox pre Windows


Mozilla Firefox Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10 MB Stiahnuť Mozilla Firefox Windows Aug 21,  · Stiahnite si bezplatný prehliadač Firefox a užite si bezpečné prehliadanie ešte dnes. Funguje so všetkými hlavnými desktopovými a mobilnými platformami/10. máj 07,  · Mozilla Firefox pre rýchle a spoľahlivé prehliadanie. Najlepší prehliadač, ak hľadáte rýchlosť, bezpečnosť a súkromie. Najprv sa pozrime na najznámejšiu funkciu Firefoxu: súkromie. Firefox je bezplatný softvér s otvoreným zdrojovým kódom, ktorý vyvinula nezisková skupina Mozilla Corporation v roku , a zdrojový kód je verejne dostupný na stiahnutie.8/10




stiahnutie firefox pre pc


Podrobnosti o softvéri


Zobraziť všetky prehliadače Firefox. Zobraziť všetky produkty. Pracujte pre organizáciu riadenú poslaním, ktorá vyrába produkty na prvom mieste pre ľudí. Viac o Mozille. Viac inovácií Mozilly. Získajte rozšírenie Facebook Container. Získajte Mozilla VPN. Každý jeden produkt Firefoxu ctí náš prísľub týkajúci sa osobných údajov: berte menej. Udržujte to v bezpečí. Žiadne tajomstvá. Zistite viac o Pocket. Stiahnite si Firefox Firefox Privacy Notice. Prehliadače Firefox Zavrieť ponuku Prehliadače Firefox Firefox pre stolné počítače Získajte neziskový prehliadač pre Windows, Mac alebo Linux. Firefox pre Android Získajte prispôsobiteľný mobilný prehliadač pre smartfóny so systémom Android.


Firefox pre iOS Získajte mobilný prehliadač pre svoj iPhone alebo iPad. Firefox Focus Jednoducho súkromné ​​mobilné prehliadanie. Prísľub ochrany osobných údajov Zistite, ako Firefox zaobchádza s vašimi údajmi s rešpektom. Blog Firefox Prečítajte si o nových funkciách Firefoxu a spôsoboch, ako zostať v bezpečí online. Poznámky k vydaniu Získajte podrobnosti o najnovších aktualizáciách Firefoxu. Pomocník kontajnera Facebook stiahnutie firefox pre pc Facebook od zhromažďovania vašich údajov mimo ich stránky. Pocket Save a objavte najlepšie príbehy z celého webu. Mozilla VPN Získajte ochranu nad rámec svojho prehliadača na všetkých svojich zariadeniach. Product Promise Zistite, ako jednotlivé produkty Firefoxu chránia a rešpektujú vaše údaje. Firefox Relay Prihláste sa na získanie nových účtov bez odovzdania svojej e-mailovej adresy.


Zavrieť menu Kto sme Mozilla Manifesto Získajte informácie o hodnotách a princípoch, ktoré riadia naše poslanie. Mozilla Foundation Zoznámte sa s neziskovou organizáciou Firefox, ktorá predstavuje lepší web. Zapojte sa Zapojte sa do boja za zdravý internet. Kariéra Pracujte pre organizáciu riadenú poslaním, ktorá vyrába produkty na prvom mieste pre ľudí. Blog Mozilla Získajte informácie o Mozille a problémoch, ktoré sú pre nás dôležité. Zavrieť ponuku Inovácia Mozilla Hubs Zhromaždiť v tomto stiahnutie firefox pre pc, online, viacrozmerný sociálny priestor. Firefox Developer Edition Získajte prehliadač Firefox vytvorený len pre vývojárov. Webové dokumenty MDN Pozrite sa na domovskú stránku, kde nájdete zdroje webových vývojárov. Firefox Reality Preskúmajte web s prehliadačom Firefox pre virtuálnu realitu. Common Voice Darujte svoj hlas, aby budúcnosť webu počula každý. Firefox FAQ Zistite viac, stiahnutie firefox pre pc. Prehliadač je len začiatok. Zoznámte sa s našou rodinou produktov Prehliadače Monitor Mozilla VPN Pocket Relay.


Prehliadač Firefox. Stiahnite si prehliadač Desktop Android iOS, stiahnutie firefox pre pc. Firefox Monitor. Mozilla VPN. Získajte rešpekt, ktorý si zaslúžite Každý jeden produkt Firefoxu ctí náš prísľub týkajúci sa osobných údajov: Berte menej. Uč sa viac. Stiahnite si aplikáciu pre Android iOS. Prehliadače monitorujú vreckové relé Mozilla VPN. Pripojiť sa k Firefoxu Prečítajte si viac o pripojení k Firefoxu, stiahnutie firefox pre pc.


Čítaj viac




stiahnite si skiny pre minecraft


Keď navštívite webovú stránku, pre ktorú bolo uložené heslo a používateľské meno, automaticky sa vyplnia. Mozilla Foundation Zoznámte sa s neziskovou organizáciou Firefox, ktorá predstavuje lepší web. Windows 10 ma upozorňuje, aby som v určitých verziách Windowsu 10 používal aplikáciu „overenú spoločnosťou Microsoft“, stiahnutie firefox pre pc, môžete dostať upozornenie s upozornením na aplikácie overené spoločnosťou Microsoft stiahnutie firefox pre pc spustíte Firefox Inštalácie Firefoxu v systéme Windows boli zjednodušené pomocou online inštalačného programu Firefoxu. existuje federálna jurisdikcia, vy a spoločnosť Microsoft súhlasíte s výhradnou jurisdikciou a miestom konania federálneho súdu v King County, Washington pre všetky spory prejednávané na súde s výnimkou arbitráže. Common Voice Darujte svoj hlas, aby budúcnosť webu počula každý.

No comments:

Post a Comment