Tuesday, September 27, 2022

Stiahnite si prehliadač na uzamknutie Respondus

Stiahnite si prehliadač na uzamknutie Respondus
Používateľ, ktorý odovzdal:Vooodooliuvar
Dátum pridania:02.10.2018
Veľkosť súboru:1.83 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:42897
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Článok – Respondus LockDown Browser


9. júna  · Krok 1. Po prihlásení nájdite modul prehliadača Respondus LockDown na stránke Blackboard. Kliknutím na odkaz kliknite sem spustíte sťahovanie.. Krok 2. Ak máte Mac, kliknite na Potrebujete verziu Mac?potom kliknite na Inštalovať blogger.Ak máte zariadenie so systémom Windows, kliknite na položku Inštalovať blogger.com máte problémy so sťahovaním do Macu, použite prehliadač Chrome na blogger.Čas čítania: 2 minúty 30. decembra,  · Ak je už nainštalovaný prehliadač Respondus LockDown, pozrite si príručku rýchleho spustenia pre študentov, kde nájdete pokyny na skúšku. Tu si stiahnite/nainštalujte prehliadač Respondus LockDown (nie je kompatibilný s Chromebookmi) Keď sa zobrazí táto obrazovka – kliknite na Inštalovať teraz: V závislosti od prehliadača a operačného systému, ktorý používate, môžete mať na výber buď „Uložiť 29. januára,  · Krok 2: Stiahnutie blogera.com sa dokončí automaticky. Kliknite na stiahnuté ".zip“ nájdete v ľavom dolnom rohu prehliadača. Krok 3: Kliknutím na „.zip" zobrazí výzvu na rozbalenie súborov. Vo vašom priečinku „Stiahnuté súbory“, ktorý nájdete vo Finderi, budete mať teraz „Inštalovať blogger Respondus.com"




stiahnutie prehliadača respondus lockdown


Akademický softvér na testovanie


LockDown Browser je vlastný prehliadač, ktorý si študenti nainštalujú na svoje vlastné počítače a ktorý uzamkne testovacie prostredie v rámci UNM Learn pozri podrobnosti o kompatibilite nižšie. Keď študenti spustia prehliadač Respondus LockDown, aby mohli absolvovať skúšku, zobrazí sa im prihlasovacia stránka UNM Learn. Potom sa overia, prejdú na svoj kurz a na skúšku ako zvyčajne a začnú. V závislosti od nastavení, ktoré vyberiete, sa od študentov môže vyžadovať, aby na nahrávanie použili webovú kameru stiahnutie prehliadača respondus lockdown skúška.


„Spúšťacia sekvencia“ ich prevedie požiadavkami, ktoré ste si vybrali, ako je napríklad preukázanie identifikácie alebo vytvorenie krátkeho videa z prostredia skúšky. Systém využíva aj údaje z činnosti klávesnice výpočtového zariadenia, pohyby myši, zmeny hardvéru, stiahnutie prehliadača respondus lockdown, atď. identifikovať vzory a anomálie spojené s podvádzaním. Nakoniec je do analýzy zakomponovaná interakcia študenta so samotným skúšobným nástrojom, vrátane porovnávania otázok po otázke s ostatnými študentmi, ktorí stiahnutie prehliadača respondus lockdown rovnakú skúšku, stiahnutie prehliadača respondus lockdown. Pri prezeraní skúšok uvidíte proctoring výsledky zoradené podľa rizika, že došlo k porušeniu skúšok, poskytujúc zmysluplné výsledky, ktoré vám pomôžu zistiť, či si skúška vyžaduje hlbšiu kontrolu.


Ak chcete, môžete si tiež zobraziť údaje prispievajúce k výsledku na časovej osi videa, stiahnutie prehliadača respondus lockdown, ako sú označené udalosti a kľúčové míľniky. Nástroje nie sú štandardne dostupné v kurzoch UNM Learn. Ak ich chcete používať, musíte ich povoliť. Musíte to urobiť iba raz. Otvor Stiahnite si prehliadač na uzamknutie Respondus Obmedzenie pohybu Stiahnite si prehliadač na uzamknutie Respondus Dashboard. Poznámka: Ak si chcete prejsť celým procesom, budete musieť mať existujúci test alebo si ho vytvoriť. Posuňte sa nadol na panel nástrojov inštruktora vľavo dole. Otvorí sa ovládací panel prehliadača Respondus LockDown. Kliknite na kartu Začíname. DÔLEŽITÉ: Pre svojich študentov musíte sprístupniť odkaz z časti 2 v časti „Pokyny na stiahnutie“. Odkaz je špecifický pre inštitúciu: sťahovanie z internetu nebude fungovať. Každá inštitúcia má svoj vlastný odkaz, takže sa uistite, že si študenti stiahnu prehliadač Respondus LockDown iba z tohto odkazu a nie z vyhľadávania na internete.


Tento odkaz budete musieť pridať do svojho kurzu. Obsahuje dôležité pokyny, ktoré budú študenti potrebovať na úspešné absolvovanie skúšky Respondus. Stiahnite si prehliadač na uzamknutie Respondus Jazyk sa zmení v závislosti od toho, či si vyberiete LockDown Browser alebo chcete pridať aj Monitor, stiahnutie prehliadača respondus lockdown. Dôrazne vám odporúčame vytvoriť praktický kvíz s nízkymi stávkami, ktorý musia vaši študenti absolvovať, stiahnutie prehliadača respondus lockdown. pripojenie k sieti webkamery atď. pred vykonaním vysokohodnotného testu. Vyzvite ich, aby použili stiahnutie prehliadača respondus lockdown rovnaký počítač, umiestnenie a sieť, ktoré budú používať pre akékoľvek budúce testy vo vašom kurze. Posuňte zobrazenie nadol a kliknite na Pokračovať v uzamknutom prehliadači.


Tiež si všimnete, že zmenil názov vášho testu v závislosti od zvoleného nástroja: a. DÔLEŽITÉ: Po tomto bode neupravujte názov testu, inak Respondus nebude na vašom teste fungovať. Keď sa otvorí Dashboard, kliknite na Pokračovať v uzamknutom prehliadači. Kliknite na zelenú šípku nadol naľavo od testu, ktorý chcete zobraziť. Zobrazí sa zoznam študentov v kurze spolu s dátumom a časom, stiahnutie prehliadača respondus lockdown, trvanie testu, prioritu kontroly a prípadne známku. V miniatúrach nižšie sa zobrazia podrobnosti o postupnosti spustenia a skúške. Kliknutím na miniatúru zobrazíte video od uvedeného času. Videá môžu byť označené ako skontrolované alebo môžu mať komentáre pridané inštruktorom. Povoľte nástroj Respondus LockDown Browser: 1. Začiarknite políčko napravo od prehliadača Respondus LockDown. Kliknite na tlačidlo Odoslať. Spárujte staré nastavenia prehliadača LockDown s novými testami: 1.


V časti Správa kurzu prejdite na Nástroje kurzu. Kliknutím otvoríte prehliadač Respondus LockDown. Otvorí sa palubná doska. Kliknite na tlačidlo Continue to LockDown Browser. Vaše predchádzajúce voľby LockDown Browser boli uložené a použité. Ak je to tak, postupujte podľa poskytnutých pokynov. POZNÁMKA – Ak skopírujete kurz obsahujúci testy prehliadača Respondus LockDown a nespárujete nastavenia, študenti dostanú túto chybu: „LockDown Browser 2. Stiahnite si prehliadač na uzamknutie Respondus inštruktor potrebuje na aktiváciu nastavení pre túto skúšku použiť „dashboard“ prehliadača LockDown. Pre okamžitú a priamu pomoc kontaktujte Respondus. Pozrite si časť Podpora Respondus. Môžete tiež kontaktovať UNM Learn Support. Univerzita v Novom Mexiku UNM Učiteľská dokumentácia pre fakultu Učiteľská dokumentácia pre študentov Ako získať pomoc UNM A-Z MyUNM Adresár Pomoc ŠtudentInfo FastInfo.


Dokumentácia Naučte sa dokumentáciu Domov Pre fakultu Vitajte! Learn Support Kliknite sem pre viac informácií learn unm. Uistite sa, že študenti používajú najnovšiu verziu So staršími verziami prehliadača LockDown sú známe problémy, takže sa uistite, že študenti aktualizujú na najnovšiu verziu, stiahnutie prehliadača respondus lockdown. Pozrite si časť Ako aktualizovať prehliadač LockDown. Respondus LockDown Browser je bezplatná aplikácia, ktorú si vaši študenti musia stiahnuť do svojho notebooku alebo počítača. V prípade počítačov je prepojenie špecifické pre inštitúciu. Existujú známe problémy so staršími verziami prehliadača LockDown, takže sa uistite, že študenti aktualizujú na najnovšiu verziu. Študenti musia mať podporovaný operačný systém. Pre Mac na inštaláciu a aktualizáciu. LockDown Browser potom môže byť spustený ako akýkoľvek typ používateľa. AK sa rozhodnete povoliť nastavenie a povoliť študentom robiť testy na iPade, musia prejsť do obchodu App Store, kde si stiahnu a nainštalujú prehliadač Respondus LockDown.


Prehliadač Respondus LockDown nie je na UNM k dispozícii pre Chromebooky. Ak požadujete video monitoring, študenti budú potrebovať webovú kameru. Študenti musia mať spoľahlivé a stabilné internetové pripojenie. Ak študent nemá prístup k zariadeniu potrebnému na splnenie technických požiadaviek na Stiahnite si prehliadač na uzamknutie Respondus, musíte ponúknuť alternatívne hodnotenie, stiahnutie prehliadača respondus lockdown. Čo sa týka staviteľov kurzov – hoci asistentov kurzov stiahnutie prehliadača respondus lockdown rola tvorcu kurzov normálne nemôže vidieť výsledky študentských testov v Learn, budú mať prístup k výsledkom akýchkoľvek testov zadaných pomocou nástrojov Respondus proctoring cez Respondus Dashboard.


Ak máte asistenta v úlohe tvorcu kurzov, ktorý by nemal mať prístup k údajom o študentoch na základe FERPA, budete musieť buď požiadať o jeho odstránenie z vášho kurzu, alebo sa vyhnúť používaniu nástrojov na ochranu údajov Respondus. Povoľte nástroje Respondus LockDown Browser a Monitor pre váš kurz UNM Learn. Otvorené stiahnutie prehliadača respondus lockdown požadovaný kurz v UNM Learn. V stĺpci Dostupné začiarknite políčko „Prehliadač Respondus LockDown. Začíname – Panel prehliadača Respondus LockDown. Dôrazne odporúčame pracovný postup uvedený na tejto stránke. Cvičný kvíz Dôrazne odporúčame, aby ste vytvorili praktický kvíz s nízkymi stávkami, ktorý musia vaši študenti absolvovať. Keď ste pripravení, kliknite na Pokračovať v uzamknutom prehliadači. Pre každý test vyberte Nastavenia prehliadača Respondus LockDown. Ak chcete použiť prehliadač uzamknutia aj monitor, vyberte obe možnosti i. Vyberte svoje nastavenia v oboch sekciách v závislosti od toho, aký nástroj ste vybrali LockDown Browser and Monitor.


Ak používate Monitor, vyberte len možnosti v postupnosti spúšťania, ktoré požadujete. Upravte ľubovoľný text, ktorý chcete prispôsobiť. Nepoužívajte možnosť Force Completion v bežných možnostiach testu Learn pre testy používajúce Respondus. V rámci aktivácie nástroja s Respondus nastaví svoje vlastné náhodne vygenerované heslo. Keď sa pozriete na nastavenia testu kliknutím na Upraviť možnosti testu, uvidíte, že je vyplnené a že je vybraté Vyžadovať heslo; toto heslo sa odovzdá na zadnej strane. Nemusíte s tým nič robiť i. Po aktivácii Respondusu v teste NEUPRAVUJTE nasledujúce nastavenia pravidelného testu Learn: Meno, Otvoriť v novom okne, Vyžadovať vybraté heslo alebo náhodne vygenerované heslo, ktoré poskytla Respondus ako aktiváciu nástroja. pdf 4. Ako zobraziť výsledky monitora Respondus. Potrebujete pomoc?


Čítaj viac




aplikácia na sťahovanie hudby


Keď ty stiahnutie prehliadača respondus lockdown skúšok, uvidíte proctoring výsledky zoradené podľa rizika, že došlo k porušeniu skúšky, poskytujúc zmysluplné výsledky, ktoré vám pomôžu zistiť, či si skúška vyžaduje hlbšiu kontrolu. Krok 2. Náš tím vykonáva kontroly pri každom nahraní nového súboru a pravidelne kontroluje súbory, aby potvrdil alebo aktualizoval ich stav. Kľúčové slová: respondus lockdown prehliadač nainštalovať stiahnuť Navrhnúť kľúčové slová ID dokumentu: Vlastník: John B. Informačné technológie Donaghey Ave Burdick Hall Conway, AR Telefón: Fax: Toto používateľské meno a heslo bude jedinečné pre každý počítač a nastaví ho správca. Študenti sú obmedzení na základné navigačné činnosti, stiahnutie prehliadača respondus lockdown.

No comments:

Post a Comment